Aktiv livsstil i Sydspanien

Sydspanien tiltrækker millioner af turister hvert år, takket være sin uovertrufne kombination af tilgængelighed, strålende vejr og fantastiske attraktioner for hele familien. Så når du opholder dig i Sydspanien, uanset om det er som fastboende eller som turist, har du adgang til nogle af de bedste familieaktiviteter i Europa.

Costa del Sol: aktiv livsstil

Der er naturligvis også ulemper forbundet med at opholde sig i et varmt middelhavsklima som det sydspanske, men vi er sikre på, at vejret på Costa del Sol  vil mere end leve op til dine forventninger. Det lyder måske fjollet, men det er rent faktisk bakket op af empiriske beviser – spaniere, italienere og franskmænd har den længste levealder i Europa, og den næstlængste i verden.

Klimaet opfordrer simpelthen til en mere aktiv livsstil og en bedre ernæring, fordi det er ekstremt nemt at spise godt og billigt i Spanien, da mange af de sundeste fødevarer (såsom tomater, frisk fisk, spinat, brocolli, avocado, peber og citrusfrugter) alle vokser lokalt. Med hensyn til motion, kunne man tro, at det varme vejr dæmper ens lyst til at være aktiv, når man nu har muligheden for at ligge ved pool’en og slappe af med en øl i hånden.

IMG_2804

Livet leves udendørs

Men, det er en kendsgerning, at et liv hvor man opholder sig udendørs det meste af året på grund af vejret, skaber en anderledes tankegang, end hvis sofaen er dit foretrukne opholdssted på grund af det kolde klima, vi har her nordpå. Så, selv om du ikke er hverken ivrig motionsløber, fodboldspiller, tennisentusiast eller cyklist, så får du langt mere motion, fordi du foretager dig langt mere udendørs, hvor der er bedre plads.

Der er naturligvis også et forfængelighedsaspekt involveret. På Costa del Sol bruger du en langt større procentdel af din tid iført meget lidt tøj, og så er det kun naturligt, at man ønsker at se så godt ud som muligt. I Nordeuropa ville du måske vælge at investere i en dyr vinterfrakke af hensyn til dit ydre – i Sydspanien vil du nok i stedet bruge pengene i fitnesscentre, i tennisklubber – eller investere i et par gode løbesko – for at opnå samme resultat. Slutproduktet er det samme – at se godt ud. På Costa del Sol vil du samtidig føle dig godt tilpas. Varme og solskin har også en gunstig indvirkning på din hud, hvis du husker at tage de nødvendige forholdsregler og undgår at blive forbrændt og husker at drikke rigeligt med vand. Her skal du naturligvis passe på, at denne livsstil ikke også fører til et højere forbrug af alkohol, især om sommeren, hvor det er varmest og hvor turistsæsonen med dens mange fristelser topper.

IMG_2754

Så den første ting, du har brug for at få styr på, er din tankegang. Der er så meget at gøre langs Costa del Sol, og uanset om du køber fast ejendom i Spanien som feriebolig eller til permanent ophold – eller du blot tager derned en gang eller to om året i nogle uger, så lad være med at kaste dig ud i det hele på en gang. Tag  det i små bidder og bekæmp din trang til at tjekke emails og telefonbeskeder i tide og utide – her har du al den tid i verden, der er nødvendig, hvilket er årsagen til, at livet på Costa del Sol er den ultimative friridsnydelse for alle aldre.

Reklamer
Categories: Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: