Disse 6 ting bør du opleve på Solkysten

Costa del Sol på den spanske sydkyst har været et favoritferiemål for mange danske turister, lige siden charterrejseboomet startede i 1960’erne. De mange byer langs kysten, herunder Nerja, Malaga, Torremollinos, Fuengirola og Marbella tiltrækker i lige stor grad grupper, par og familier med god grund. Solen skinner næsten altid, strandene er attraktive, der er hyggelige caféer og restauranter – og prisniveauet er yderst rimeligt.

Men, hvad skal du lave, når du er færdig med at solbade og besøge souvenirbutikker? Her er nogle ideer til andre ting, du kan foretage dig på Costa del Sol, når du har fået nok af at ligge på stranden.

marbella

Besøg Marbella’s gamle bydel

Langt væk fra de prangende lystbåde i havnen og de endnu mere tjekkede turister finder du den gamle bydel i Marbella. Her er livet langsommere, og der er masser af gallerier, butikker og art shops.

Picasso-museet, Malaga

Dette museum, dedikeret til byens berømte søn Pablo Picasso, giver dig en enestående mulighed for at se hans bemærkelsesværdige arbejder på tæt hold og i fuld farve. Det ligger i et vidunderligt palæ fra det 16. århundrede og viser konstant skiftende udstillinger mestermalerens mest berømte kundstværker. Der betales en mindre entre, men børn og studerende har gratis adgang til museet. Lige rundt om hjørnet er det hus, hvor Picasso voksede op på Plaza de la Merced.

Selwo Adventure Park, Estepona

Denne magiske eventyrpark er perfekt for familier og børn. To tusinde dyr lever i denne 100 hektar store safaripark. Den bedste måde at opleve eventyrstemningen på er at blive transporteret rundt i parken i en 6-personers jeep med en erfaren guide, der vil vise jer alle parkens højdepunkter, herunder Ravine af Bears, Tiger Gorge og Lion Hill. På en klar dag kan man fra parkens højeste punkt, Afrikas Window, nyde udsigten helt over til Gibraltar. Sammen med dyr fra fem kontinenter kan parken prale af nogle af Europas mest forskelligartede, botaniske haver med tusindvis af arter af flora og fauna.

Frigiliana Village

IMG_2941

Som en af ​​Spaniens bedst bevarede, hvidkalkede landsbyer, er Frigiliana let at finde bare 7 km fra badebyen Nerja’s centrum. Det er svært at tro, at en så velbevaret landsby kan findes så tæt på det hektiske turistliv i kystens badebyer. Men, her er fred og ro – i modsætning til turistfælden Mijas – med fine specialbutikker, modeforretninger, små spisesteder og kunstforretninger.

Tivoli World, Benalmedena

En kæmpe forlystelsespark, der åbnede tilbage i 1970’erne, Tivoli World er stadig en fast favorit blandt de unge og barnlige sjæle. Forlystelsesparken er en blanding af temarestauranter, karruseller og andre kørende forlystelser – samt udendørs teatre, som tilbyder sjov for hele familien.

Nerja

Et godt sted at bo på Costa del Sol er i badebyen Nerja, der ligger kun 50 km øst for Malaga, og altså langt væk fra danskerbyerne Fuengirola og Torremolinos. Det tager kun ca. 45 min.  bil fra Malaga lufthavn at køre til Nerja, der med sine hvide huse, smukke strande og autentiske miljø er et godt udgangspunkt for oplevelser i denne del af Spanien.

IMG_2808

www.feriebolig-spanien.dk tilbyder en række muligheder for billige ferieboliger med god beliggenhed i Nerja-området.

Du kan også med fordel kaste et blik på www.rejsepiraten.dk, der ofte præsenterer fantastiske tilbud på rejser til den spanske Solkyst.

Reklamer
Categories: Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: